La nostra carta
Vermut i tapes
piscolabis i vermut
Fuet de Pontons 4.50€
Formatge semi curat 4.50€
Ibèrics 9.50€
(pernil, xoriç i llonganissa)
Escalivada amb anxoves 7.50€
Seitons en vinagre 5.50€
Anxoves 7.25€
Escopinyes 9.90€
Cloïsses /o/ musclos en escabetx 6.00€
Pupurri 13.00€
(escopinyes, olives, tonyina i seitons)
Pack Vermut N1 14.00€
Xips, escopinyes, olives i 2 vermuts
Pack Vermut N2 12.00€
Xips, seitons, olives i 2 vermuts
Pack Vermut N3 17.00€
Xips, pupurri, musclos i 2 vermuts
tapes i cassoletes
Patates braves casolanes 5.50€
Ous estrellats, pernil, xistorra 9.50€
Cassoleta de conill a l’allet 7.00€
Cassoleta de popets en salsa 7.50€
Cassoleta de callos a la catalana 7.50€
Fingers de pollastre 8.00€
Croquetes de pollastre 5.50€
Calamarcets enfarinats /o/ planxa 7.90€
Daus de sípia amb all i julivert 7.75€
Calamars a la romana 7.00€
Musclos al vapor 6.50€
Tellines amb all i julivert 9.50€
Carta i cuinats
De les amanides als cuinats
Xató amb bacallà esqueixat, tonyina, escarola, olives arbequines i d’Aragó i romesco 11.50€
Amanida amb corró de formatge de cabra, daus de tomàquet i fruits secs 9.75€
Amanida mediterrània amb tonyina, moresc, xerry, espàrrecs, ou, pastanaga i ceba 9.00€
Bacallà esqueixat i amanit amb tomàquet, ceba tendra i olives de Kalamata 13.00€
Torrada de pebrot i albergínia escalivats amb tonyina, anxoves i olives negres 9.50€
Trinxat de La Cerdanya de col i patata amb mongetes i cansalada ibèrica 9.50€
Espaguetis a la carbonara amb cansalada ibèrica, rovell d’ou i parmesà 11.50€
Penne rigate a la bolonyesa casolana 9.75€
Paella d’arròs negre ( individual ) 12.50€
Paella mixta amb costella de porc, calamar i gambes ( individual ) 12.50€
Orada /o/ llobarro fresc a la brasa amb patata sueca 12.00€
Morro de bacallà amb sanfaina i patata sueca 21.00€
Conill a l’allet amb patates a daus 13.50€
Peus de porc en salsa 10.75€
Daus de sípia saltejats amb all i julivert 14.00€
Calamars a la romana amb amanida 13.00€
Calamarcets a la planxa amb all i julivert 14.50€
Carns brasa i burguers
esmorzar i dinar a la brasa
Entrecot (180gr. aprox.) amb patata sueca i xampinyons 11.00€
Entrecot (300gr. aprox) a la brasa amb patata sueca i xampinyons 16.50€
Xai (talls de la cuixa i mitjana) a la brasa amb patates grill i mongetes 9.50€
Xai (costella, talls mitjana/cuixa) a la brasa amb patates grill i mongetes 13.00€
Botifarra de Pontons a la brasa amb mongetes i escalivada 8.90€
Botifarra esparracada de Pontons coberta de brie fos i ceba cuita sobre llit de parmentier de patata i espurnes de xampinyons 9.75€
Llom a la planxa amb bacó fumat, ou ferrat i patates fregides 11.00€
Salsitxes de Pontons amb sanfaina casolana, ou ferrat i patates a daus 11.00€
Bistec a la planxa amb patates fregides i pebrot verd 9.50€
Pit de pollastre a la brasa amb patates a daus i verdures 9.90€
Cansalada ibèrica a la brasa amb mongetes i verdures 9.00€
burguers
La vedella és 100% de carn amb certificació de Catalunya.
El pollastre és de proximitat i la vegana de verdures amb cereals.
Bovina 11.00€
180gr. de vedella amb tomàquet, enciam, cheddar, bacó i ceba cuita
Cabra 10.50€
180gr. de vedella amb tomàquet, enciam, cabra i melmelada de pruna
Pollastre 9.50€
180gr. de pollastre amb tomàquet, enciam, ceba i cheddar
Vegana 9.50€
Hamburguesa de verdures amb tomàquet, enciam, formatge vegà, ceba i albergínia
Gurmet rústics i pagesos
Treballem amb productes de proximitat de proveïdors locals.
Els productes de Pontons són d’elaboració natural sense conservants
El pernil ibèric és 100% gla de Guijuelo i el pernil bodega amb premi de qualitat.
Entrepans gurmet en barra rústica
Moruno 6.90€
Pintxo moruno amb ceba, pebrot verd i formatge Gouda
Calamars 6.90€
Calamars a la romana amb maionesa o allioli
Xistorra 6.50€
Xistorra de Pontons
Iber 6.90€
Cansalada ibèrica a la brasa amb mongetes i verdures
Camperol 6.90€
Llom, formatge de cabra i ceba cuita
Caputxí 6.90€
LLom, pernil bodega, pebrot verd i formatge tendre
Picarol 6.90€
Pit de pollastre, maionesa, enciam, tomàquet i mozzarella
Benet 6.90€
Botifarra, tomàquet a la planxa, pebrot escalivat i ceba cuita
Amposta 6.50€
Tonyina, pebrot escalivat i olives farcides
Illes 6.50€
Sobrassada de Pontons amb formatge de Maó
entrepans gurmet en llesca de pagès
Arzua ulloa 11.50€
Pernil ibèric de Guijuelo 100% gla amb formatge Arzua Ulloa
Pollastre 6.90€
Pit de pollastre amb compota de poma i formatge Gouda
Montese 6.90€
Vedella, albergínia, ceba cuita i formatge Arzua Ulloa
Tradicionals i truites
entrepans tradicionals però no menys importants
Pernil Bodega 5.75€
Pernil ibèric 100% gla 12.50€
Llonganissa ibèrica 7.25€
Xoriç Ibèric 7.25€
Pernil Dolç 4.80€
Formatge semi curat 5.50€
Fuet de Pontons 5.25€
Botifarra blanca 4.80€
Tonyina 5.25€
Llom 4.90€
Bacó 4.50€
Botifarra planxa 5.50€
Salsitxes 5.25€
Truita francesa 3.90€
Truita al gust segons ingredient Variable
Bikini 4.75€
Pernil dolç i formatge Gouda fos en pa de motlle gegant
Truites al plat 5.90€
Mongetes / Albergínia / Patata i ceba / Boti blanca i negra / Carxofa (temporada) amb ous de gallines de corral criança Nº1
Vins i postres
vins blancs
Albet i Noya Curiós 9.75€
(Xarel.lo)
Masia Freyé 9.50€
(Muscat)
Petit Caus de Can Ràfols dels Caus 10.50€
(Xarel.lo, Macabeu, Chardonnay i Chennin blanc)
Duc de Foix 7.50€
(Xarel.lo)
Can Feixes blanc selecció 10.50€
(Parellada, Macabeu, Xarel·lo, Chardonnay i Malvasia de Sitges)
vins negres
Albet i Noya Curiós 9.75€
(Ull de Llebre)
Can Feixes jove selecció 11.50€
(Ull de Llebre i Merlot)
Viladellops 9.95€
(Garnatxa)
Petit Caus de Can Ràfols dels Caus 10.50€
(Merlot, Syrah, Cabernet franc i Ull de Llebre)
vins rosats
Albet i Noya Curiosa 9.75€
(Pinot Noir)
Duc de Foix 7.50€
(Cabernet Sauvignon)
Petit Caus de Can Ràfols dels Caus 10.50€
(Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc)